fbpx
Зарежда Събития

Бебешка музикална работилничка

FOX Book Café съвместно с ПРОЩЪПУЛНИК – Първа бебешка музикална работилничка каним най-малките Лисичета и техните родители на музикално занимание във FOX Book Café

– За кого е подходяща? За деца от 6 месеца до 3 години.

– Какво е музикалната работилничка? Това е място, където се научаваме да общуваме с децата по още един различен начин, където децата се забавляват и където се създава публика с добър музикален вкус.

– Как става записването? Влизате на страницата на FOX book café -> Събития -> Намирате вашето събитие -> Дискусии -> Публикация, в която пише „Тук се записваме за – часа“ -> Коментирате най-отдолу (не под чужд коментар).

– Ами ако съм се записал, но не успявам да дойда?
Пишете коментар в публикацията, в която сте се записали, за да може друг да се възползва от мястото.

Ние поемаме грижата да уведомяваме чакащите по ред за освободили се места, моля НЕ предлагайте на някого в коментарите вашето място, просто пишете най-отдолу.

ПЪРВА ГРУПА: от 10:00

ВТОРА ГРУПА: от 11:00

Мария Момирова, създателят на ПРОЩЪПУЛНИК – Първа бебешка музикална работилничка, развива слуха на децата към добрата детска песен, класическата музика и автентичния български фолклор и неравноделните тактове.
Повече информация какво представляват заниманията на музикалната работилничка, можете да прочетете тук – https://momichetata.com/article/rabotilnicaa-muzikalni-ceniteli.html?page=1#articleContent

Музикалното забавление ще се проведе във FOX Book Café – повече от книжарница, новата гореща точка в сърцето на София със стремеж да се превърне в културен център. В така нареченият Лисичарник царува уют и спокойствие. Създадено от две Лисици и любовта им към изкуството, музиката, книгите, хубавото кафе, FOX Book Café е мястото, подкрепящо всякакви полезни, интересни и образователни инициативи, включително и такива подкрепящи и спомагащи детското развитие.
Кафе-книжарницата разполага с богат избор на студени и топли напитки, солени и сладки изкушения.  Повечето неща са домашни и се предлагат и веган опции.

Елате на едно музикално пътешествие за Лисичета!
Ограничен брой места: 12 деца
Вход: 15 лева на дете
отстъпка за второ дете в семейството

24 октомври
сряда @ 10:00 - 11:00

Details

Organizer

Прощъпулник – Първа бебешка музикална работилничка

Venue

FOX Book Café

ул. Уилиям Гладстон 32
София, 1000 България

+ Google Map