fbpx

Ние сме място, където родителите са добре дошли с децата си. Дали на някое от нашите събития за деца или да поработят, докато децата им си играят.  

Като две жени с шест деца знаем колко е важно за родителите децата да се чувстват добре на местата, където родителите им са. Затова на нашия долен етаж, децата имат своето специално пространство – да порисуват или да поиграят, да си изберат новата любима книга или просто да попълзят…

Понеже знаем, че общуването и заниманията в ранна детска възраст имат най-голям принос за по-нататъшното развитие на личността, имаме специални занимания, насочени към развитие на потенциала на децата и създаването на положителна връзка между деца и родители, основана на уважение към детската личност, интереси и предпочитания.

Детските ни четения, музика и творчески работилнички – стимулират всички сетива, като по този начин развиват когнитивните умения, способностите за учене, езиковите компетентности, моториката и сензориката. Обръщаме специално внимание на развитието на въображението и на ученето чрез подражание и повторение, където водеща роля имат родителите.

Любовта към културата, изкуството и литературата се формират от ранна възраст и това, което правим за най-малките, вярваме, ще създаде бъдещите читатели, художници, творци!

Специално за родителите при нас има лекции, посветени на различни етапи от детското развитие и успешното родителство, защото компетентните и уверени родители изграждат компетентни и уверени личности!

Подарете си общуване с вашите деца при нас!

bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian