fbpx

Все повече хора работят и пишат във виртуални офиси и техният офис е лаптопът, който носят със себе си. Някои от най-големите компании предоставят на своите служители дневни, за да работят в Старбъкс или в споделени пространства за работа. Чудите се защо? Защото работата в атмосфера, различна от обичайната стимулира творчеството, изважда ни от рутината на ежедневието и ни прави по-продуктивни.

Това беше една от причините да създадем FOX Book Café такова, каквото е – с тиха приятна музика на горния етаж и съвсем тихо на долния етаж (с изключение на времето, което сме посветили на изграждане на бъдещи читатели и музикална публика с добър вкус, които са отбелязани в календара ни със събития), с отделни рутери на всеки етаж и с маси, които да са достатъчно удобни за два лаптопа и неща за писане до тях, с усещането за дом извън дома, където не е нужно да миете чашата си, а някой друг ще се погрижи да е подредено, чисто и комфортно, като същевременно ще знае какъв чай обичате да пиете или как пиете кафето си. За вас остава само да творите!

Елате и създайте при нас новата си маркетингова стратегия, довършете онзи доклад, който не успявате, заради това, че някой постоянно ви прекъсва или напишете новата си книга! 

 

 

bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian