fbpx

Уморени сме от неумолимия ход на времето, а всеки от нас има нужда от уют и място, където да спрем хода на времето поне за малко…

Създадохме такова кътче в сърцето на София, съчетало приятна атмосфера, култура, книги, кафе и хубава музика,  FOX book café. Можете да поседите, да поработите и да стимулирате своята креативност, да купите новата си любима книга или подарък дори и в 22 часа.

Организирайте събитие или посетете някое от културните ни и творчески събития.

Място за култура и изкуства, където всеки може да се наслади на чаша ароматно кафе, уханна чаша релаксиращ или тонизиращ чай, да вкуси от домашно приготвените лимонади и печива. Почивката с чаша вино в ръка, под звуците от старинния роял, е способна с лекота да изтрие напрегнатия ден. Ако пък обичате да свирите, заповядайте и творете музика при нас.

Децата също са добре дошли при нас. За тях има книжки, съчетали прекрасни илюстрации и грабващ текст, и различни събития, които стимулират ранното детски развитие.
В детската книжарничка на долния етаж, има специално кътче, където мъниците могат да порисуват, да участват в някоя от творческите и музикални работилнички или да присъстват на четенията за деца, да станат членове на нашия читателски клуб и да се впуснат във вълшебни пътешествия с приказни герои и да открият нови светове. Могат и просто да се забавляват, докато вие пиете кафе или работите.
 
   Заповядайте и сами се докоснете до магията на FOX book café.
bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian