fbpx

Четене за най-малките! Що е то?

Много често ни питат какво представлява и основното съмнение на родителите е, че мъничето им няма да седи мирно и да слуша как някой му чете. Не се притеснявайте! Четенето е съобразено с възрастта на децата (0-3г.) и съдържа интеракция с всички участници, форматът е не просто и игра и забавление, но и развиващ различните сфери на детския мозък, когнитивните, езикови, моторни и сензорни способности. Четенето има дългосрочен полезен ефект върху цялостното развитие на вашето дете. В четенето използваме естествените механизми на учене, като подражание и повторение, за да можем да създадем усещане за сигурност, компетентност и дълготрайно да развием способността за учене на децата.
Във FOX book café приоритет са децата и развиването на потенциала им, затова даваме най-доброто от себе си и организираме подходящи занимания. 

Любовта към книгите се посява от най-ранна възраст, затова няколко пъти в седмицата ние провеждаме Четене за най-големите мъничета. 

Кой води четенето?

Макар водещ на събитието да е Деси Алексиева, майка на пет деца, филолог и консултант по кърмене и да открехва вратата към нови приказни светове, всеки един от участниците е важен за забавното и интересно протичане на четенето. Вашето активно участие и ентусиазъм създават приятна и непринудена атмосфера, която прави ученето игра, а децата запалени участници в приключение.
Елате и си подарете време за общуване с нас!

Вземете си карта за 5 посещения и ползвайте 10% отстъпка от цената на книгите!

Какви са условията, за да се включа с моето дете?

Желание и ентусиазъм за общуване с детето и участие в събитието! Групите, в които се провежда заниманието, са с ограничението на местата е до 12 деца, като целта е пълноценно общуване на всички участници. За да се проведе заниманието е необходим МИНИМУМ от 3 деца.
Вход:
🔶 Карта за 5 посещения на стойност – 30лв 
🔶 единично посещение – 8лв
50% отстъпка за второ дете в семейството

Как става записването?
Влизате на страницата на FOX book café -> Събития -> Намирате вашето събитие -> Дискусии -> Публикация, в която пише „Тук се записваме за – часа“ -> Коментирате най-отдолу (не под чужд коментар). 

Ами ако съм се записал, но не успявам да дойда? 
Пишете коментар в публикацията, в която сте се записали, за да може друг да се възползва от мястото.

Моля, заповядайте 10 минутки по-рано от часа на събитието, за да могат децата да имат време за адаптация!

bg_BGBulgarian
bg_BGBulgarian